Even voorstellen: De kracht van Twente Hart Safe

Een burgerhulpverlening project opstarten

In het huidige drukke stadsverkeer wint een ambulance de race tegen de klok vaak niet. Daarom is het van belang dat omstanders niet machteloos toekijken in afwachting van de professionals, maar zelf een start kunnen maken met de reanimatie. Met behulp van apparatuur én gedegen kennis. Die kundigheid en de apparatuur moeten dan beschikbaar zijn.

De groeiende deskundigheid, op dit gebied binnen de stichting, is in de loop der jaren niet ongemerkt gebleven bij de professionele organisaties en de lokale AED werkgroepen. De diverse ministeries en fracties van de leden der Tweede Kamer van de Staten Generaal maken graag gebruik van deze kennis. Dit geldt ook voor de lokale gemeenten en belangengroepen op het gebied van advisering, voorlichting, opleidingen, alsmede de aanschaf, het beheer en het onderhoud van de materialen.

Daarnaast heeft de organisatie zich op het hardware gebied ontwikkeld als een gedegen serviceorganisatie, met de kernwaarden vlot, correct, deskundig en vertrouwen. Bij de stichting kan het totaalpakket geboden worden. Tegen gunstige inkoopprijzen zijn de materialen, te betrekken voor de aanschaf van de defibrillatoren en AED kasten, alsmede de vervangende materialen voor periodiek onderhoud. Een belangrijke omstandigheid in deze is het aanbieden van onze gratis servicepakket. Serviceactiviteiten die het lokale belang dienen om het AED netwerk in goede staat beschikbaar en inzetbaar te hebben. U betaald geen manuren, geen voorrijkosten. U betaald slechts de gebruikte materialen en/of de reparatiekosten voor zover van toepassing (bijvoorbeeld indien e.e.a. buiten de fabrieksgarantie valt). Dit pakket biedt u:

Veelal binnen 3 uur op locatie binnen Twente (uiterlijk binnen 12 uur)
Geen contracten, voorrijkosten of arbeidsloon. U betaald alleen voor de materialen zoals boven omschreven
Gratis vervangende AED tijdens reparatieduur binnen 24 uur op de AED-post
De meest gangbare materialen voorradig om periodiek onderhoud te verzorgen en het herstellen van de AED na inzet
Databank: opname in de AED Monitor voor tijdige vervanging van materialen alsmede het aanhouden van logbestanden om de AED te beheren
Nazorg: mogelijkheid tot nazorg vanuit het team van NRR instructeurs (ook tijdens/na cursusdeelname en/of reanimatie)

Dit maakt het afsluiten van een kostbare onderhoudscontract bij een leverancier overbodig. Het geld dat u hiermede bespaart kunt u dan besteden aan de zaken en de omstandigheden die u belangrijk vindt.


Contact

Heeft u vragen of wenst u een persoonlijk advies dan bent U van harte welkom in ons informatiecentrum aan de Eikstraat 53, 7556 TV te Hengelo (O). Ook voor het persoonlijk kennismaken met de diverse AED's , kasten en opleidingen bent u hier op het juiste adres. Uiteraard is ook een bezoek aan uw locatie mogelijk, maar zijn de fysieke demonstratiemogelijkheden beperkter. Wilt u er zeker van zijn dat u de juiste personen aantreft om uw specifieke vragen en omstandigheden te bespreken, dan verzoeken wij u vriendelijk een afspraak te maken. U kunt hiertoe een bericht sturen via info@twentehartsafe.nl of belt u onze servicelijn 06 1050 5131.

Wij zijn u graag van dienst en ontvangen u van harte in ons informatiecentrum met een kopje koffie of thee.